Friluftsfrämjandets barnverksamhet del 1 på webben

Utbildningen ger dig den teoretiskadelen att leda barn i åldrarna 1-5år inom Friluftsfrämjandets barnverksamheter; Skogsknopp, Skogsknytte och Skogsmulle. I priset för utbildningen ingår del 2 med den praktiska delen av utbildningen. Först när deltagaren gått del 2 är utbildningen klar.

Kursinnehåll

Utbildningen är uppdelad på två tillfällen. Det här är del 1 den teoretiska delen. Del 1 ger dig en teoretisk grund för Friluftsfrämjandets barnverksamheter; Skogsknopp, Skogsknytte och Skogsmulle. Den teoretiska delegn ger dig kunskap att starta upp Skogsknopp, Skogsknytte och Skogsmulle.Efter att du har gått del 1 ska du anmäla dig till en fysisk träff där du får den praktiska delen av utbildningen. När du slutfört del 2 är du klar med din utbildning och får ett kursintyg.

Målgrupp

Utbildningen är en påbyggnadsutbildning efter att du har gått I Ur och Skurs grundutbildningen eller en ledarutbildning inom Friluftsfrämjandet.

Kursmål

Efter utbildningens båda delar kunna leda Friluftsfrämjandets barnverksamet utifrån Friluftsfrämjandet och I Ur och Skurs värdegrund, ledarsyn, förhållningssätt och metoder.

Förkunskaper

I Ur och Skurs grundutbildning eller en ledarutbildning inom Friluftsfrämjandet.

Pris: 1 400 kr exkl. moms

Kommande tillfällen i

Webbutbildning

Webbutbildning
2023-02-13
Platser finns
1 400 kr exkl. moms